Başbakan’dan Kürdistan Bölgesi’ndeki 4 polise ödül

Başbakan’dan Kürdistan Bölgesi’ndeki 4 polise ödül

.

A+A-

Başbakan Mesrur Barzani düzenlenen bir törende Erbil polis Müdürlüğü’nden 4 polise ödül verdi.

Kürdistan Bölgesi Hükümeti Başbakanı özel bir törende Erbil Polis Müdürlüğün’den 4 polise çalışmaları ve başarıları münasebetiyle teşekkür edip polisleri ödüllendirdi.

Başbakan konuşmasında,” Sizler gibi vefalı kişiler olduktan sonra Kürdistan emin ellerde olacak” ifadesini kullandı.

Diğer yandan Başbakan İçişleri Bakanı Rêber Ahmed’i ilgili polisleri daha da ileri taşıyacak aşama için görevlendirdi.

Başbakan konuşmasında," Bugün burada toplanma sebebimizi size söylemek istiyorum. Geçen Cuma günü bu saygıdeğer kardeşlerimce korunan birkaç hükümet kurumunu ziyaret etmek istedim. Başka bir otomobilde benimleydi. Onlar, bizim kim olduğumuz bilmeden ilgili yerleri ziyaret etmek istedik. Bu değerli kardeşlerim önümüzü kesip 'tedbir almadığınız sürece içeri girmek yasak' dediler. Yanımda olan kişiler kendilerini tanıtıp ve kimliklerini göstermelerine rağmen ilgili kurumları savunan bu kardeşlerimiz ancak bi üstlerine danışıp içeri girip giremeyeceğimizin izni olduğunu soracaklarını söylediler. Bizler ilgili yeri ziyaret etmek için 10 dakika kadar bekledik ki bizleri tanıyıp yol versinler diye”ifadelerini kullandı.

Başbakan konuşmasını şöyle sürdürdü,” Bu yüzden saygıdeğer kardeşlerimi görevlerini ciddi bir şekilde yaptıkları için onlara teşekkür etmek üzere buraya çağırdım. Sizleri kutluyorum, görevinizi yerine getirdiniz. Sizler üstlerinize danışarak bizlere güvenip öylece içeri aldınız. Sizlerin hizmetindeyim sizlere teşekkür etmek ve sizleri ödüllendirmek için buradayım. Sizler gibi vefalı kişiler olduktan sonra Kürdistan emin ellerde olacak.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.