Diyarbakır Barosu'ndan Tülin Güran açıklaması

Diyarbakır Barosu'ndan Tülin Güran açıklaması

.

A+A-

Diyarbakır Bağlar’da öldürülen Narin Güran’ın ablası Tülin Güran’ın ölümüyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Diyarbakır Barosu, iddia edildiği gibi Tülin’in ölümünde şüphe olmadığını belirterek; dosyanın yeniden açılmadığını, Tülin Güran’ın yüzde 96 engelli olduğunu ve hastanede zatürreden vefat ettiğini açıkladı.

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cesedine ulaşılan Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Narin’in ölümüne ilişkin soruşturma devam ederken 2009 yılında hayatını kaybeden ablası Tülin’in de ölümünün şüpheli olabileceği, dosyasının yeniden açıldığı ve merdivenden düşerek öldüğü iddia edilmişti.

Diyarbakır Barosu, T24’e yaptığı açıklamada Tülin Güran dosyasının yeniden açılmadığını belirtti. Tülin’in ölüm raporunda herhangi bir şüpheli olgu bulunmazken 5 yaşındayken zatürre nedeniyle Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldığı ve burada hayatını kaybettiği açıklandı. (T24)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.