"Diyarbakır'daki Araştırma Hastanesi'nde 2 gündür klimalar çalışmıyor"

"Diyarbakır'daki Araştırma Hastanesi'nde 2 gündür klimalar çalışmıyor"

.

A+A-

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde iki gündür klimaların çalışmadığı, hasta ve yakınlarının durumu CİMER’e bildirdiği öğrenildi.

Sıcak havaların 45 dereceye ulaştığı Diyarbakır'da Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde klimaların arızalanması nedeniyle hasta ve hasta yakınları zor anlar yaşıyor.

BİRÇOK YERE ŞİKAYET ETTİLER

Gazetemiz Güneydoğu Ekspres aracılığıyla yaşanan duruma isyan eden vatandaşlar, iki gündür klimaların çalışmadığını belirterek, yoğun bakımda yatan yakınlarının sıcaktan çok etkilendiğini söyledi.

Vatandaşlar, yaşanan klima krizini hastane yetkilileri, İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı ve CİMER'e şikayet etmelerine rağmen çözülmediğini kaydetti.
 

“KLİMALAR İKİ GÜNDÜR ÇALIŞMIYOR”

Vatandaşlar tepkilerini şöyle dile getirdiler: "Dün gündüz saat 11.00'de hastanenin klimaları çalışmamaya başladı ve şu ana kadar klimalar çalışmıyor. Hem hasta, hem de hasta yakınları olarak perişan olmuş durumdayız. Hastane personellerine sorduğumuzda teknik bir arızadan kaynaklı klimaların 3 gün sonra çalışacağını söylediler. İl Sağlık Müdürlüğü'ne sorduk, 2 saatlik bir çalışma sonrası geleceğini söylediler. Ama iki gün oldu klimalar çalışmıyor. Yoğun bakımda olan hastalar enfeksiyondan ölecek. Hastanede şuan büyük bir kriz yaşanıyor."

Kaynak: Ekspres Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.