Sahadan çekilen Diyarbekirspor'dan hakeme tepki

Sahadan çekilen Diyarbekirspor'dan hakeme tepki

.

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Osmaniyespor FK karşısında Diyarbekirspor, hakem Berkay Erdemir'in kararlarına tepki olarak sahadan çekildi.

  Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaştığı maçta, hakem kararlarına tepki göstererek 120. dakikada sahadan çekildi.

Diyarbekirspor'a verilmeyen golleri Penaltısı ve sporcularina gereksiz gösterdiği 7 sart kartlar sonrası kamuoyunda Hakeme sert tepkilere yol açtı.

Maçın normal süresi 0-0 berabere tamamlanırken, uzatmaların ilk yarısında Osmaniyespor 1-0 öne geçti. Maçın uzatmalarının ikinci devresinde, hakemin 7 sarı kart göstermesi ve kararlarını haksız bulan

 

Diyarbekirspor, hakemi protesto ederek sahadan çekilme kararı aldı.

Maçın normal süresi 0-0 berabere biterken, hakemin yanlış kararları maçın ilk yarısında başladı. Diyarbekirspor’un attığı gol iptal edilirken, bir penaltı da verilmedi. Özellikle ikinci yarıda ve uzatmalarda üst üste gösterilen 7 sarı kart, Diyarbekirspor cephesini çileden çıkardı.


Takım, hakemin bu tutumuna sert tepki göstererek, uzatma dakikalarının sonlarına doğru sahadan çekilme kararı aldı.

Öte yandan Diyarbekirspor yönetimi, ev sahibi Osmaniyespor FK futbolcularına ve yönetimine misafirperverlikleri sebebiyle ayrıca teşekkür etti.

Tigris Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.