Başkan Barzani: Hiçbir zaman boyun eğmeyenlere selam olsun

Başkan Mesud Barzani, Kürdistan Bağımsızlık Referandumu’nun 2’nci yıldönümünde, “Bugün özel bir gündür. Hiçbir zaman boyun eğmeyenlere selam olsun” dedi.

Başkan Mesud Barzani, Kürdistan Bağımsızlık Referandumu’nun 2’nci yıldönümünde, “Bugün özel bir gündür. Hiçbir zaman boyun eğmeyenlere selam olsun” dedi.

 

Başkan Barzani, tarihi bağımsızlık referandumunun 2’nci yıldönümü dolayısıyla Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

 

 

25 Eylül’ün özel bir gün olduğunu vurgulayan Başkan Barzani, “Hiçbir zaman boyun eğmeyenlere selam olsun” ifadesini kullandı.

 

25 Eylül 2017’de yapılan bağımsızlık referandumunda Kürdistan halkının %92.73’ü “Evet” oyu kullanmıştı.

K24

 

Siyaset Haberleri

Almanya PKK'yi terör örgütü listesinden çıkarmıyor
Selahattin Demirtaş: Barış sürecini destekleyeceğim
Cumhuriyet’i Çok Sevmiştim!
Diyarbakır'da Uluslararası Gastronomi Yarışması finalleri yapıldı
TMMOB Elektrik, İnşaat, Makina Mühendisleri Odaları ve Mimarlar Odası’nın Grand Kartal Otel Yangını Raporu Açıklandı