Başkan Barzani'den Suudi Arabistan'a teşekkür

.

Başkan Mesud Barzani, Kürdistan Bölgesi’ndeki göçmenlere yönelik yardımlarından ötürü Suudi Arabistan’a teşekkür etti.

Başkan Mesud Barzani, Selahaddin’deki ofisinde Suudi Arabistan Erbil Başkonsolosu Muhammed bin Süleyman el-Asiri’yi kabul etti.

Başkonsolos el-Asiri, yaşanan birçok aksiliğe rağmen Kürdistan Bölgesi’ndeki gelişme ve kalkınmanın, takdire şayan olduğunu söyledi. El-Asiri ayrıca, ülkesinin Kürdistan Bölgesi’yle sermaye ve ekonomi alanlarında ilişkilerini geliştirmek istediğini belirtti.

Başkan Barzani ise Kürdistan halkı ile Suudi Arabistan Krallığı arasındaki tarihi ilişkilere dikkat çekti ve Kürdistan Bölgesi’ndeki göçmenlere yönelik yardımlar dolayısıyla Suudi yönetimine teşekkür etti.

Başkan Barzani ayrıca, yeni görevinde Başkonsolos el-Asiri’ye başarılar diledi.

Kurdistan Haberleri

Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı
Netanyahu: Orta Doğu’yu değiştireceğiz
Putin ve Trump anlaştı: 30 gün süreyle 'kısmi' ateşkes sağlandı
SOHR iç şavaş tehdidine dikkat çekti: 100 günde 6 bin 316 kişi öldü
Gazeteci İsmail Saymaz hakkında gözaltı kararı