KDP ve YNK'nin toplanacağı tarih belli oldu

.

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Politbüro Üyesi Piştiwan Sadiq, Cumartesi günü Kürdistan Yurtseverler Birliği (YNK) ile toplanmak üzere Süleymaniye’ye gideceklerini duyurdu.

KDP Politbüro Üyesi Sadiq, Cumartesi günü Kürdistan Yurtseverler Birliği (YNK) ile toplanmak üzere Süleymaniye’ye gideceklerini bildirdi.

Piştiwan Sadiq yaptığı açıklamada, 28.01.2023’de Süleymaniye’ye gideceklerini ve burada YNK ile toplanacaklarını ifade etti.

Sadiq açıklamasında, KDP Politbüro Heyeti’nin bir toplantı yaparak YNK ile görüşülecek konuları belirleyeceğini dile getirdi.

KDP Politbüro Üyesi açıklamasının sonunda, bir süre önce Kürdistan İslami Birlik Partisi’ni (Yekgirtû) ziyaret ettiklerini, önümüzdeki günlerde diğer partileri de ziyaret ederek sorunların çözümleri için görüşmeler yapacaklarını söyledi.

Kurdistan Haberleri

PWK: Güney Kürdistan Başkaldırısı, Milli, Demokratik Birleşik Bir Hükümetle Devam Ettirilmelidir
Trump 5 yıl sonra ilk kez Kongre’nin ortak oturumuna hitap etti: “ABD geri döndü”
Arap liderler, Trump'ın Gazze vizyonuna alternatif olacak 53 milyar dolarlık planı onayladı
Diyarbakır’ın GES projesi onaylandı
Colani zirvede yardım istedi: Bu tehdit karşısında birlikte durmalıyız