Koşuyolu Parkı'nın son hali Diyarbakır'ın son haline benziyor!

.

Bir zamanların Diyarbakır’ın en gözde parklarından biri olan Koşuyolu Parkı adeta kaderine terk edilmiş gibi.

içinde bulunan havuzun duvarları yıkılmaya yüz tutmuş. Bakımsızlık kendini havuzun içindeki molozlardan da net hissettiriyor. Havuzun içi de dışı gibi aynı ilgisizlik ve kayıtsızlığı gözler önüne seriyor.

Aşırı sıcakların bastırdığı şu günlerde binlerce kişinin gezdiği, dinlendiği parkın bakımsızlığı şikâyetlere neden oluyor. Yıllardır koşuyolu parkına gelip dinlendiğini söyleyen vatandaşlar, parka uzun zamandan beri bakım yapılmadığını, parkın belediyelerce adeta unutulduğunu belirtiyorlar.

Başta millet parkı olmak üzere son yıllarda Diyarbakır'ın birçok noktasında yeni parklar yapılırken, kentin simge isimlerinden olan Koşuyolu parkının son hali ise akıllarda soru işareti bırakıyor.

Kaynak: Tigris haber

Kurdistan Haberleri

Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı
Netanyahu: Orta Doğu’yu değiştireceğiz
Putin ve Trump anlaştı: 30 gün süreyle 'kısmi' ateşkes sağlandı
SOHR iç şavaş tehdidine dikkat çekti: 100 günde 6 bin 316 kişi öldü
Gazeteci İsmail Saymaz hakkında gözaltı kararı