Kürdistan Bölgesi’nde 8 yeni virüs vakası

Kürdistan Bölgesi’nde 8 yeni tip coronavirüs (Covid-19) vakası tespit edildi.

Haber Merkezi - Kürdistan Bölgesi Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, başkent Erbil’de 5, Süleymaniye’de ise 3 yeni vakanın tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, Erbil’deki vakaların 36, 33, 16, 15 ve 11 yaşlarında oldukları, Süleymaniye’deki vakaların ise 26, 14 ve 8 yaşlarında oldukları kaydedildi.

Öte yandan, Erbil Sağlık Müdürü Dr. Dilovan Muhammed, kentte coronavirüs tedavisi gören 2 kişinin virüsten kurtulduğunu söyledi.

Kürdistan Bölgesi’nde şimdiye kadar 355 kişide Covid-19 virüsü tespit edildi. Bunlardan 322 kişi virüsten kurtulmayı başarırken, 4 kişi ise yaşamını yitirdi.

 

Siyaset Haberleri

Cumhuriyet’i Çok Sevmiştim!
Diyarbakır'da Uluslararası Gastronomi Yarışması finalleri yapıldı
TMMOB Elektrik, İnşaat, Makina Mühendisleri Odaları ve Mimarlar Odası’nın Grand Kartal Otel Yangını Raporu Açıklandı
Van Belediyesi’ne şafak operasyonuyla kayyım
TÜSİAD'dan kayyım ve tutuklamalara tepki